Relatietherapie

Krachtige relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Herontdek geluk en verbondenheid met relatietherapie in Capelle aan den IJssel!
In je relatie is het cruciaal om jezelf gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd te voelen. Helaas kunnen communicatieproblemen snel ontstaan, waardoor begrip soms ver te zoeken lijkt. Maar maak je geen zorgen, wij staan voor jullie klaar om samen aan de slag te gaan. We zullen werken aan het verbeteren van jullie communicatie, het vergroten van begrip voor elkaars behoeften en het herstellen van de intimiteit en verbondenheid die jullie eens deelden. Mijn missie is om jullie relatie te laten bloeien en te leren hoe jullie op een gezonde en respectvolle manier met elkaar kunnen omgaan.

Want zoals John Mayer al zong: “Love is a verb” – liefde is een werkwoord. Het is volkomen normaal en zelfs waardevol om te investeren in je relatie. Samen zullen we, tijdens de relatietherapie in Capelle aan den IJssel, werken aan het herstel van jullie relatie.

Herken je dit? Maak dan snel een afspraak voor een relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Relatietherapie Capelle aan den Ijssel

Bouw samen aan een gezonde toekomst met relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Maak je je zorgen over jouw toekomst of voel je dat jullie relatie vastloopt? Ontdek hoe relatietherapie in Capelle aan den IJssel jullie kan helpen om samen vooruit te gaan. Zelfs als alles goed lijkt te gaan, kan relatietherapie een waardevolle toevoeging zijn. Het opent de deur naar een dieper begrip en verbinding met je partner.

Ontdek de positieve impact van relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Relatietherapie brengt jullie waardevolle voordelen. Het vergroot jullie bewustzijn, waardoor jullie een dieper inzicht krijgen in jullie eigen gedrag en functioneren, en dat van jullie partner. Dit leidt tot een groter begrip voor elkaar en stelt jullie in staat om beter te communiceren over jullie gevoelens en wensen. Jullie zullen de beweegredenen van je partner beter begrijpen en jullie geduld zal groeien, waardoor er meer ruimte is om echt naar elkaar te luisteren. Door deze verbeterde communicatie wordt jullie verbondenheid versterkt en zullen jullie je meer gewaardeerd en gehoord voelen. 


Niet alleen relatietherapie in Capelle aan den IJssel, maar ook online relatietherapie is mogelijk!

Praktijk Engel heeft drie vestigingen. Ik begrijp het als je niet altijd naar de praktijk in Capelle aan den IJssel, Zwolle of Emmen kunt komen. Of dat je liever therapie ontvangt in je eigen thuisomgeving. En precies om die reden is coaching online ook mogelijk!

Hierom kies je voor Praktijk Engel:

Jullie relatie staat voorop

Ik begrijp dat ieder persoon uniek is en daarom bieden wij therapie en coaching op maat

Oplossingsgericht

Geen kant en klare antwoorden, maar samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw probleem

Diverse vormen

Brede kennis van verschillende vormen van therapie, zoals relatie-, rouw- en life-coaching…

Welzijn & gezondheid

Persoonlijke en professionele ondersteuning voor een gezonde geestelijke balans en welzijn.

Veilige omgeving

Praktijk Engel biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor jouw therapie en coaching

Huiselijke sfeer

Bij mij heerst een huiselijke sfeer voor een warme en comfortabele therapie-ervaring

Online therapie

Veilige en effectieve online therapie voor extra flexibiliteit en toegankelijkheid

Flexibele tijden

Flexibele afspraaktijden, waaronder avonden en zaterdagen

Deze koppels gingen je voor:

R & S

“Wij zagen er best tegenop om relatietherapie te nemen. Vanaf de eerste minuut was de spanning eigenlijk al geheel weg, Simone zorgde voor een heel ontspannen sfeer. De issues waar wij mee zaten zijn tijdens de sessies besproken en heeft ons inzicht gegeven dat op een andere manier van communiceren een enorme verbetering geeft in hoe wij nu met elkaar omgaan. Simone je bent een topper.”

lees verder
A & C

“Maarten is iemand waarbij je gelijk op je gemak voelt. Hij luistert goed en wist mijn valkuilen goed in kaart te brengen. Oude koeien was bij ons het grootste probleem wat bij elke ruzie maar boven kwam en dat werd steeds erger. Dit is nu zoveel duidelijker en beter geworden dat wij nu samen weer heel gelukkig zijn. Maarten dank je wel.”

lees verder
M & N

“Nadat ik was vreemd gegaan, dachten wij dat het over was met onze relatie. Toch wilde wij een gesprek hebben bij een relatietherapeut. Onze huisarts had ons geadviseerd om een afspraak te maken bij Praktijk Engel omdat hij daar goede ervaringen mee had. Wat zijn wij blij dat we dat gedaan hebben. Wij zijn weer gelukkig samen en voor onze kinderen hebben een scheiding gelukkig niet hoeven mee te maken. Praktijk Engel is een grote aanrader.”

lees verder

Ontmoet relatiecoach Simone Engel

Al vroeg ontstond bij mij een passie voor het helpen van mensen. Dat wilde ik gespecialiseerd en zo breed mogelijk doen. Zodat ik (bijna) iedere klacht of hulpvraag waarmee iemand bij mij aanklopt, kan beantwoorden.

Praktische informatie over relatietherapie in Capelle aan den IJssel bij Praktijk Engel

Scroll naar boven
Contactgegevens
Simone Engel BSc
Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.