Relatietherapie in Emmen

Ontdek de kracht van relatietherapie in Emmen

Relatietherapie in Emmen helpt jou om jezelf weer gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd te voelen binnen je relatie. Communicatieproblemen kunnen snel ontstaan en het begrijpen van elkaar kan lastig zijn. Gelukkig biedt relatietherapie een effectieve oplossing om samen aan jullie relatie te werken. Met professionele begeleiding kunnen jullie de communicatie verbeteren, een dieper begrip ontwikkelen voor elkaars behoeften en de intimiteit en verbondenheid herstellen. Het doel is om samen te groeien en te leren hoe je op een gezonde en respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, waardoor jullie relatie sterker wordt en jullie je weer gelukkig en vervuld voelen.

Zoals John Mayer al treffend zong in 2012: “Love is a verb”. Liefde is een werkwoord en het is volkomen normaal om aan je relatie te willen werken. Samen zullen we werken aan het herstel van jullie relatie, zodat jullie de liefdevolle verbinding kunnen herontdekken.

Herken je dit? Maak dan snel een afspraak voor een relatietherapie in Emmen

Relatietherapie Emmen

Op weg naar een bloeiende toekomst met relatietherapie in Emmen

Voel je dat je relatie vastloopt of maak je je zorgen over wat de toekomst brengt? Relatietherapie in Emmen biedt een krachtig hulpmiddel om jullie samen verder te brengen. Zelfs als alles goed lijkt te gaan, kan relatietherapie een waardevolle investering zijn. Het opent de deur naar een dieper begrip en een diepere verbinding met je partner. Ontdek nu hoe relatietherapie in Emmen jullie kan helpen om een sterke en bloeiende toekomst op te bouwen.

Ontdek wat relatietherapie in Emmen jou oplevert

Relatietherapie biedt jou kostbare inzichten en bewustwording, zowel voor jouzelf als voor je partner. Je krijgt een diepgaand begrip van je eigen gedrag en functioneren, evenals dat van je partner. Dit leidt tot een groter begrip voor elkaar en stelt je in staat om openlijk te communiceren over je gevoelens en behoeften. Je zult elkaars beweegredenen beter begrijpen en geduld ontwikkelen om echt naar elkaar te luisteren. Door deze verbeterde communicatie versterk je de emotionele verbinding en ervaar je een grotere waardering en erkenning.


Niet alleen relatietherapie in Emmen, maar ook online relatietherapie is mogelijk!

Praktijk Engel heeft drie vestigingen. Ik begrijp het als je niet altijd naar de praktijk in Emmen, Zwolle of Capelle aan den IJssel kunt komen. Of dat je liever therapie ontvangt in je eigen thuisomgeving. En precies om die reden is coaching online ook mogelijk!

Hierom kies je voor Praktijk Engel:

Jullie relatie staat voorop

Ik begrijp dat ieder persoon uniek is en daarom bieden wij therapie en coaching op maat

Oplossingsgericht

Geen kant en klare antwoorden, maar samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw probleem

Diverse vormen

Brede kennis van verschillende vormen van therapie, zoals relatie-, rouw- en life-coaching…

Welzijn & gezondheid

Persoonlijke en professionele ondersteuning voor een gezonde geestelijke balans en welzijn.

Veilige omgeving

Praktijk Engel biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor jouw therapie en coaching

Huiselijke sfeer

Bij mij heerst een huiselijke sfeer voor een warme en comfortabele therapie-ervaring

Online therapie

Veilige en effectieve online therapie voor extra flexibiliteit en toegankelijkheid

Flexibele tijden

Flexibele afspraaktijden, waaronder avonden en zaterdagen

Deze koppels gingen je voor:

C & S

“ Wat een verademing was het om hier te zijn! Een fijne en professionele benadering. Mijn partner en ik zeiden tegen elkaar dat dit niet alleen voelde als relatie therapie maar ook als een grote levensles. Simone heeft ons dingen van de andere kant laten zien en inzichten gegeven. Ik raad deze praktijk iedereen aan!

Simone enorm bedankt voor je goede zorgen en kundigheid.”

Lieve groet, C & S!

lees verder
B & R

“We wisten niet wat we van relatietherapie konden verwachten. Simone maakte in het eerste gesprek al duidelijk dat Praktijk Engel oplossingsgericht werkt en dat je daardoor snel resultaat ziet.

Dat klopt. Simone had het probleem snel gevonden, waardoor we nu weer samen verder kunnen. Dankjewel hiervoor.”

lees verder
L & A

“Wij stonden op het punt een einde te maken aan onze relatie. Vrienden adviseerde ons een afspraak te maken met Simone. Wij zijn zo blij dat we dit hebben gedaan. Wij kunnen eigenlijk wel zeggen dat onze relatie beter is dan ooit ervoor. Dank je wel Simone. Je bent een aanrader!”

lees verder

Ontmoet relatiecoach Simone Engel

Al vroeg ontstond bij mij een passie voor het helpen van mensen. Dat wilde ik gespecialiseerd en zo breed mogelijk doen. Zodat ik (bijna) iedere klacht of hulpvraag waarmee iemand bij mij aanklopt, kan beantwoorden.

Praktische informatie over relatietherapie in Emmen bij Praktijk Engel

Scroll naar boven
Contactgegevens
Simone Engel BSc
Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.