Relatietherapie in Zwolle

Jezelf weer gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd voelen

Relatietherapie in Zwolle helpt jou om jezelf weer gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd te voelen binnen je relatie. Communicatieproblemen kunnen snel ontstaan en het kan een uitdaging zijn om elkaar echt te begrijpen. Maar geen zorgen, met relatietherapie kunnen jullie samen aan de slag om de communicatie te verbeteren, begrip te vergroten voor elkaars behoeften en de intimiteit en verbondenheid te herstellen. Mijn doel is om jullie relatie te laten groeien en te leren hoe jullie op een gezonde en respectvolle manier met elkaar kunnen omgaan.

 

Zoals John Mayer al zong: “Love is a verb” – liefde is een werkwoord. Het is volkomen normaal en zelfs waardevol om aan je relatie te willen werken. Samen zullen we werken aan het herstel van jullie relatie, zodat jullie je weer gelukkig, vervuld en verbonden kunnen voelen.

Herken je dit?

Een vastlopende relatie is geen fijn gevoel. Misschien herken je (één van) deze punten

Relatietherapie Zwolle

Op naar een gezonde toekomst met relatietherapie in Zwolle

Voel je dat je relatie vastloopt of maak je je zorgen over de toekomst? Relatietherapie biedt een waardevol middel om jullie samen vooruit te helpen. Zelfs als alles goed lijkt te gaan, kan relatietherapie een waardevolle toevoeging zijn. Het stelt je in staat om je partner op een dieper niveau te begrijpen en te verbinden. Ontdek hoe relatietherapie in Zwolle jullie kan helpen een sterke en gezonde toekomst op te bouwen.

Wat levert relatietherapie in Zwolle voor jou op?

Relatietherapie biedt jou waardevolle inzichten en bewustwording, zowel bij jezelf als bij je partner. Je krijgt een dieper inzicht in je eigen gedrag en functioneren, evenals dat van je partner. Hierdoor groeit het begrip voor elkaar en ben je in staat om beter te communiceren over je gevoelens en wensen. Je begrijpt elkaars beweegredenen beter en ontwikkelt geduld om naar elkaar te luisteren. Door deze verbeterde communicatie versterk je de emotionele verbintenis en voel je je meer gewaardeerd en gehoord. Ontdek nu de positieve veranderingen die relatietherapie in Zwolle voor jou kan brengen.


Niet alleen relatietherapie in Zwolle, maar ook online relatietherapie is mogelijk!

Praktijk Engel heeft drie vestigingen. Ik begrijp het als je niet altijd naar de praktijk in Zwolle, Emmen of Capelle aan den IJssel kunt komen. Of dat je liever therapie ontvangt in je eigen thuisomgeving. En precies om die reden is coaching online ook mogelijk!

Hierom kies je voor Praktijk Engel:

Jullie relatie staat voorop

Ik begrijp dat ieder persoon uniek is en daarom bieden wij therapie en coaching op maat

Oplossingsgericht

Geen kant en klare antwoorden, maar samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw probleem

Diverse vormen

Brede kennis van verschillende vormen van therapie, zoals relatie-, rouw- en life-coaching…

Welzijn & gezondheid

Persoonlijke en professionele ondersteuning voor een gezonde geestelijke balans en welzijn.

Veilige omgeving

Praktijk Engel biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor jouw therapie en coaching

Huiselijke sfeer

Bij mij heerst een huiselijke sfeer voor een warme en comfortabele therapie-ervaring

Online therapie

Veilige en effectieve online therapie voor extra flexibiliteit en toegankelijkheid

Flexibele tijden

Flexibele afspraaktijden, waaronder avonden en zaterdagen

Deze koppels gingen je voor:

C & S

“ Wat een verademing was het om hier te zijn! Een fijne en professionele benadering. Mijn partner en ik zeiden tegen elkaar dat dit niet alleen voelde als relatie therapie maar ook als een grote levensles. Simone heeft ons dingen van de andere kant laten zien en inzichten gegeven. Ik raad deze praktijk iedereen aan!

Simone enorm bedankt voor je goede zorgen en kundigheid.”

Lieve groet, C & S!

lees verder
B & R

“We wisten niet wat we van relatietherapie konden verwachten. Simone maakte in het eerste gesprek al duidelijk dat Praktijk Engel oplossingsgericht werkt en dat je daardoor snel resultaat ziet.

Dat klopt. Simone had het probleem snel gevonden, waardoor we nu weer samen verder kunnen. Dankjewel hiervoor.”

lees verder
L & A

“Wij stonden op het punt een einde te maken aan onze relatie. Vrienden adviseerde ons een afspraak te maken met Simone. Wij zijn zo blij dat we dit hebben gedaan. Wij kunnen eigenlijk wel zeggen dat onze relatie beter is dan ooit ervoor. Dank je wel Simone. Je bent een aanrader!”

lees verder

Ontmoet relatiecoach Simone Engel

Al vroeg ontstond bij mij een passie voor het helpen van mensen. Dat wilde ik gespecialiseerd en zo breed mogelijk doen. Zodat ik (bijna) iedere klacht of hulpvraag waarmee iemand bij mij aanklopt, kan beantwoorden.

Praktische informatie over relatietherapie in Zwolle bij Praktijk Engel

Scroll naar boven
Contactgegevens
Simone Engel BSc
Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.