Algemene voorwaarden

Annulering

Bel tijdig af! Bij afzeggingen op de dag zelf of een dag voor de afspraak of niet komen opdagen wordt het consult voor het geplande tarief in rekening gebracht.

Bij afzeggingen 2 dagen voor de afspraak wordt de helft van het consult voor het geplande tarief in rekening gebracht.

Mocht je willen annuleren dan kan dat van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 17.00 uur. Dit kan telefonisch of via een e-mailbericht. Het kan niet met een Watts-app.of SMS bericht. Van deze annulering zal je te allen tijde een bevestiging ontvangen, waaruit blijkt dat je tijdig hebt geannuleerd. Zonder deze bevestiging wordt de annulering als niet gedaan beschouwd.

Voor afspraken op maandag geldt, afmelden voor vrijdag 17.00 uur. Indien dit niet gebeurt, brengen wij de door u gereserveerde tijd in rekening.

Simone Engel behoudt zich het recht voor om in gevallen waarin sprake is van overmacht de datum, aanvangstijd en/of plaats van het gesprek te wijzigen. Een nationale feestdag wordt als een zondag gezien.

Betalingen

Praktijk Engel beschikt over een pinautomaat. De consulten kunnen na afloop worden betaald per pin of contant. U krijg een factuur vervolgens per mail.

Scroll naar boven
Contactgegevens
Simone Engel BSc
Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.